Ob dejstvu, da v današnjem času, ob široki paleti in izbiri raznih izdelkov za spanje in počitek, ne moremo biti odlični na celotnem področju, smo se odločili, da se specializiramo na izdelavo izredno kvalitetnih ležišč, katerih osnova-jedro je lateks. Ležišča, vzglavniki in ostali proizvodi iz lateksa so preizkušeni in visoko cenjeni izdelki. Priznana jim je vodilna vloga pri izdelkih za zdravo spanje in nikakor niso modna muha. Ležišča z lateks jedri predstavljajo ortopedska ležišča, kot vrhunec udobja in kvalitete spanja.

Dokazano je, da je lateks pena izredno prijazen in prilagodljiv material, ki našemu telesu nudi pravilno podporo in omogoča potrebno naravno oblikovanje hrbtenice in celega telesa. Tako nam lateks ležišče omogoči odlično spanje in počitek, ki nam obnovi potrebno življenjsko energijo za vsakodnevno delovanje.

Mogoče je kdaj slišati, da lateks ležišča niso dovolj zračna. Naš odgovor je NE. Lateks ležišče je glede na svojo strukturo in obliko vsaj toliko zračno, kot so zračna vsa ostala ležišča. To dejstvo potrjujejo testiranja lateks ležišč na inštitutih in uporabniki lateks ležišč sami.

Poleg lateks ležišč si lahko privoščimo posamezno ali v kompletu še vzglavnike iz lateks pene, letvice za podlogo lateks ležišč, postelje iz naravnih materialov ali pa kompletne splanice .

Pri širših ležiščih, ležiščih za dve osebi ali zakonskih ležiščih, vam lahko izdelamo ležišča v različnih trdotah. Tako si lahko privoščite svojo polovico ležišča v trdoti, ki odgovarja vam, drugo polovico, pa prepustite odločitvi partnerja.

BEMA3P

BEMA3P, d.o.o.

BEMA3P, d.o.o.

Zgornje Bitnje 283,
4209 Žabnica,
SI - SLOVENIJA

tel: 040 216 283
email:info@bema3p.si


 
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?