Letvice TWIN FIX

Letvice, prožne, z možnostjo nastavitve trdote v srednjem predelu ležišča in prilagajanja udobnosti ležanja.
Letvice tudi podaljšajo življenjsko dobo vsakemu ležišču in pripomorejo k čistejši klimi in pravilni temperaturi ležišča.
Cena
65,00 €
PODROBNOSTI

Letvice TWIN GN

Letvice TW GN so lesene prožne letve, ki so preko gumenih nosilcev vpete v lesen okvir. Imajo možnost dviganja in spuščanja na vzglavnem in nožnem dela ležišča. Možne so nastavitve različnih višin ležanja, kakor tudi različnih trdot v ledvenem delu letvic.
Cena
97,00 €
PODROBNOSTI

Letvice TWIN GN MOTOR

Podnica TW GN MOTOR s svojimi možnostmi in odlično prilagodljivostjo prispeva k boljšemu počitku in izboljšanju zdravstvenega stanja posameznikov v vseh starostnih skupinah. S pritiskom na gumb si preprosto uravnavamo lego, ki nam najbolj odgovarja.
Cena
342,00 €
PODROBNOSTI

Letvice TRIO FLEX

Zelo kakovostna letvena podlaga. Les je še dodatno zaščiten. Podlaga je primerna za vse vrste vzmetnic.
Cena
89,00 €
PODROBNOSTI

Letvice TRIO FLEX GN

Zelo kakovostna letvena podlaga. Les je še dodatno zaščiten. Predela vzglavja in vznožja je mogoče dvigniti. Podlaga je primerna za vse vrste vzmetnic.
Cena
143,00 €
PODROBNOSTI

Letvice ORTOPEDICO FIX

Oblika in tehnika tega posteljnega dna zagotavljata visoko udobje pri ležanju. Posamezni prožni elementi-diski, skrbijo za individualno-točkovno prilagajanje podlage telesu.
Cena
170,00 €
PODROBNOSTI

LETVICE SIRENA

Cena
120,00 €
PODROBNOSTI

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi() in /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/banners/getID3/lib/getid3.php:63 Stack trace: #0 /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/banners/side_banner.php(24): getID3->getID3() #1 /data-drive/www/bema3p.si/html/content_catalog.php(47): html_out_side_banner('katalog-top') #2 /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/katalog/index.php(13): include('/data-drive/www...') #3 /data-drive/www/bema3p.si/html/index.php(58): include('/data-drive/www...') #4 {main} thrown in /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/banners/getID3/lib/getid3.php on line 63