Letvice TWIN GN

Letvice TW GN so lesene prožne letve, ki so preko gumenih nosilcev vpete v lesen okvir. Imajo možnost dviganja in spuščanja na vzglavnem in nožnem dela ležišča. Možne so nastavitve različnih višin ležanja, kakor tudi različnih trdot v ledvenem delu letvic.
Dolžina letvic
200
190
Širina letvic
140
70
80
90
100
120
Cena
97,00 €
POVPRAŠEVANJE
Letvice lahko namestimo pod vsako lateks ležišče. Posebej so primerne za ljudi, ki si želijo višjega vzglavja ali dvignjenih nog in si višino dviga lahko po želji poljubno namestijo.
Omogočajo boljšo zračnost ležišča, dodatno prožnost in podaljšujejo življensko dobo ležišča.
Za ljudi, ki veliko ležijo na boku, takrat je pritisk na ramenskem in bočnim delom največji, je uporaba prožnih letvic posebej priporočljiva.
Letvice lahko enostavno vgradimo tudi v starejše postelje in z njimi nadomestimo staro posteljno dno ležišča, ki so navadno iz iverice ali vezane plošče.
Stare podlage so povsem neprimerne, saj ne omogočajo zračnosti in se ne prilagajajo obremenitvam ležišča pod težo telesa, ampak se mora telo prilagajati ležišču, kar pa ni pravilno.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi() in /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/banners/getID3/lib/getid3.php:63 Stack trace: #0 /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/banners/side_banner.php(24): getID3->getID3() #1 /data-drive/www/bema3p.si/html/content_catalog.php(47): html_out_side_banner('katalog-top') #2 /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/katalog/index.php(21): include('/data-drive/www...') #3 /data-drive/www/bema3p.si/html/index.php(59): include('/data-drive/www...') #4 {main} thrown in /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/banners/getID3/lib/getid3.php on line 63