Letvice TWIN GN MOTOR

Podnica TW GN MOTOR s svojimi možnostmi in odlično prilagodljivostjo prispeva k boljšemu počitku in izboljšanju zdravstvenega stanja posameznikov v vseh starostnih skupinah. S pritiskom na gumb si preprosto uravnavamo lego, ki nam najbolj odgovarja.
Dolžina letvic
200
190
Širina letvic
80
90
100
120
140
Cena
342,00 €
POVPRAŠEVANJE
  • Z dvigom zgornje polovice ležišča zmanjšamo obremenitev vratne, prsne in ledveno-križne hrbtenice, izboljšamo mehaniko dihanja in zmanjšamo obremenitev srca, ker so tako srce in kolena v isti višini, izboljšamo stabilnost obtočil, zmanjšamo zastoj v pljučnem krvnem obtoku in otekanje nog.
  • S prepogibom spodnje polovice ležišča preprečujemo drsenja telesa po ležišču navzdol, znižujemo pritisk v trebušni votlini, zmanjšujemo obremenitev srca in otekanje nog ter nevarnost refluksne bolezni.
  • Pri zmernih težavah je primeren nagib zgornje polovice ležišča 10–13 stopinj, višina klančine v predelu kolen pa naj je 8–10 cm.
  • V primeru bolečin v hrbtenici naklon zgornje polovice ležišča ostane enak, spodnjo polovico ležišča pa namestimo tako, da ustvarimo »polico«.
  • V tem primeru vatirance (lahko tudi zvitek iz brisač ali manjši mehak vzglavnik) damo pod Ahilove tetive.
  • Pri dihalnih stiskah in težjih srčnih obolenjih je treba nagib zgornje polovice ležišča povečati na 20–25 stopinj in zakolenski pregib dvigniti na 12–14 cm.
  • Če gre za stanje po možganski kapi, po operaciji glave, operaciji vratu ali prsnega koša, je treba nagib zgornje polovice ležišča povečati na 30 stopinj.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi() in /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/banners/getID3/lib/getid3.php:63 Stack trace: #0 /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/banners/side_banner.php(24): getID3->getID3() #1 /data-drive/www/bema3p.si/html/content_catalog.php(47): html_out_side_banner('katalog-top') #2 /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/katalog/index.php(21): include('/data-drive/www...') #3 /data-drive/www/bema3p.si/html/index.php(59): include('/data-drive/www...') #4 {main} thrown in /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/banners/getID3/lib/getid3.php on line 63