Letvice TWIN GN MOTOR

Podnica TW GN MOTOR s svojimi možnostmi in odlično prilagodljivostjo prispeva k boljšemu počitku in izboljšanju zdravstvenega stanja posameznikov v vseh starostnih skupinah. S pritiskom na gumb si preprosto uravnavamo lego, ki nam najbolj odgovarja.
Dolžina letvic
200
190
Širina letvic
80
90
100
120
140
Cena
342,00 €
POVPRAŠEVANJE
  • Z dvigom zgornje polovice ležišča zmanjšamo obremenitev vratne, prsne in ledveno-križne hrbtenice, izboljšamo mehaniko dihanja in zmanjšamo obremenitev srca, ker so tako srce in kolena v isti višini, izboljšamo stabilnost obtočil, zmanjšamo zastoj v pljučnem krvnem obtoku in otekanje nog.
  • S prepogibom spodnje polovice ležišča preprečujemo drsenja telesa po ležišču navzdol, znižujemo pritisk v trebušni votlini, zmanjšujemo obremenitev srca in otekanje nog ter nevarnost refluksne bolezni.
  • Pri zmernih težavah je primeren nagib zgornje polovice ležišča 10–13 stopinj, višina klančine v predelu kolen pa naj je 8–10 cm.
  • V primeru bolečin v hrbtenici naklon zgornje polovice ležišča ostane enak, spodnjo polovico ležišča pa namestimo tako, da ustvarimo »polico«.
  • V tem primeru vatirance (lahko tudi zvitek iz brisač ali manjši mehak vzglavnik) damo pod Ahilove tetive.
  • Pri dihalnih stiskah in težjih srčnih obolenjih je treba nagib zgornje polovice ležišča povečati na 20–25 stopinj in zakolenski pregib dvigniti na 12–14 cm.
  • Če gre za stanje po možganski kapi, po operaciji glave, operaciji vratu ali prsnega koša, je treba nagib zgornje polovice ležišča povečati na 30 stopinj.

Pomoč pri nakupu postelje

preberi več

Pomoč pri nakupu letvice

preberi več

Pomoč pri nakupu vzglavnika

preberi več

BEMA3P

preberi več

Pomoč pri nakupu Ležišča

preberi več

Novice prva-stran

preberi več
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?