Letvice TWIN FIX

Letvice, prožne, z možnostjo nastavitve trdote v srednjem predelu ležišča in prilagajanja udobnosti ležanja.
Letvice tudi podaljšajo življenjsko dobo vsakemu ležišču in pripomorejo k čistejši klimi in pravilni temperaturi ležišča.
Dolžina letvic
200
190
Širina letvic
90
100
120
140
80
70
Cena
65,00 €
POVPRAŠEVANJE
Posteljna dna-letvice se danes uporabljajo že za vse vrste ležišč.
Prvo pravilo je, da mora biti posteljno dno zračno, torej je sestavljeno iz več posameznih letvic, 26-28 prožnih letvic, ki so preko posebnih gumeno plastičnih nosilcev vpete v lesen okvir.
S prožnimi letvicami dosežemo še boljšo prožnost in prilagodljivost ležišča na telo. Zaradi tega se pod rameni in boki, kjer so pritiski telesa na ležišče največji, poleg ležišča, dodatno podajajo tudi posamezne letvice.
Letvice tudi podaljšajo življenjsko dobo vsakemu ležišču in pripomorejo k čistejši klimi in pravilni temperaturi ležišča.
S pravilno izbranim ležiščem in letvicami omogočimo telesu in hrbtenici optimalno lego ter konstantno oporo v vsakem ležečem položaju.

Letvice lahko enostavno vgradimo tudi v starejše postelje in z njimi nadomestimo staro posteljno dno ležišča, ki so navadno iz iverice ali vezane plošče. Stare podlage so povsem neprimerne, saj ne omogočajo zračnosti in se ne prilagajajo obremenitvam ležišča pod težo telesa, ampak se mora telo prilagajati ležišču, kar pa ni pravilno.Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi() in /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/banners/getID3/lib/getid3.php:63 Stack trace: #0 /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/banners/side_banner.php(24): getID3->getID3() #1 /data-drive/www/bema3p.si/html/content_catalog.php(47): html_out_side_banner('katalog-top') #2 /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/katalog/index.php(21): include('/data-drive/www...') #3 /data-drive/www/bema3p.si/html/index.php(59): include('/data-drive/www...') #4 {main} thrown in /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/banners/getID3/lib/getid3.php on line 63