Ležišče LARG

LATEKS jedro sedem (7) conske ortopedske oblike iz 100% lateksa z dodanimi lateks MASAŽNIMI plastmi v obliki piramid in valov.
Na njem boste dosegli trden spanec in odlično sprostitev.
Višina ležišča je 24cm.
Velikost ležišča
200x90
200x100
200x120
200x140
200x160
200x180
Trdota
Mehko
Srednje
Trdo
Oblačilo ležišča
Aloe vera
Bombaž
Bamboo
Tencel
Silver
Cena
523,00 €
POVPRAŠEVANJE

Osnova temu ležišču je 7 conski lateks vložek, nadgrajen z dvema plastema perforirane in mikroperforirane lateks pene iz naravnega lateksa v obliki piramid in valov, ki naše telo med spanjem nežno masirajo in sproščajo naše mišice. Reliefna oblika masažne lateks pene je consko in strukturno razdeljena na različne dele, glede na potrebe telesa. Naše spanje bo kvalitetnejše in zjutraj bomo sveži in polni novih moči.
Dodani strukturni plasti lateks pene sta višine 15-30 mm, skupna višina lateks vložka je 22 cm.




Prevleke ležišč :


~ ALOE VERA:

Prevleka ležišča je izdelana iz PES tkanine, podložena s PES polnilom-vatelinom in zaščito iz flizelina. Tkanina je impregnirana z encimi rastline Aloe Vera, kar poudarja njeno antialergičnost. Je antialergična in neprijazna pršicam. Valovito prešitje prevleke ležišča nudi prijeten otip in stalno obliko. Ta prevleka ležišča je nezahtevna in enostavna za vzdrževanje.
Peremo jo lahko z blagimi tekočimi detergenti pri do 60° Celzija.

Aloe vera
Je puščavska, kaktusu podobna rastlina, ki že od pradavnine slovi po svojih zdravilnih učinkih. Pletiva, obdelana z Aloe Vero nudijo svilnato mehak otip. Zaradi zdravilnega učinka Aloe Vere prijetno vpliva na kožo, jo neguje, zdravi in pospešuje rast ter obnovo celic.

Poliester
Je elastičen, zelo trden in odporen na drgnjenje. Se ne krči in le malo mečka. Nega je enostavna, suši se hitro. Ker slabo vpija vlago je manj primeren za izdelke, ki so v neposrednem stiku s kožo.


~ BOMBAŽ:

Prevleka ležišča je izdelana iz mešanice bombaža in PES, polnilo prevleke je iz 100% bombažne vate in zaščiteno s flizelinom.
Tkanine iz bombaža so udobne, trpežne, enostavne za pranje in imajo veliko sposobnost vpijanja vlage. Z mešanico bombaža in PES dosežemo udobnost, zmožnost vpijanja in oddajanja vlage, trajno trpežnost in enostavnost vzdrževanja.
Barvani bombaž operite v skladu z navodili na oznaki za vzdrževanje, saj temperaturo pranja določa kakovost barve.
Prevleka ležišča je pralna, uporabimo blaga tekoča pralna sredstva, peremo lahko pri do 40°Celzija.

Bombaž je rastlinsko naravno vlakno. Izdelki, narejeni iz bombaža so prijetni na dotik, lahki, zračni, mehki in hladni na otip. Pletiva iz visoko kvalitetnega bombaža so primerna za širok spekter uporabe, kot so spodnje perilo, otroška oblačila, izdelke za prosti čas, za športna in modna oblačila.


~ BAMBUS:

Prevleka ležišča je izdelana iz mešanice viskoze in PES, polnilo prevleke je iz 100% bombažne vate in zaščiteno s flizelinom.
Viskozna vlakna so najbolj uporabljena med tako imenovanimi regeneriranimi vlakni. Pri uporabi je prijetno mehka, telesno vlago pa vpija tako kot bombažni izdelki. Tkanina je zaradi bambusovih vlaken prijetno mehka na otip, prijetna in ima odlične izolativne lastnosti. Prav tako se ponaša s svojo antibakterijsko zaščito.
Prevleka ležišča je pralna, uporabimo blaga tekoča pralna sredstva, peremo lahko pri do 40°Celzija.

Bambus je celulozno vlakno narejeno iz 100% bambusovega stebla. Pridelava je popolnoma naravna, brez pesticidov, umetnega gnojila in herbicidov. Zaradi svoje naravne razgradljivosti nima dolge življenjske dobe, saj se na sončni svetlobi spreminja – razpada. Pletivo narejeno iz bambusa ima odlično lastnost dobrega prevajanja vlage, je naravno mehko, se hitro suši, ima svilen lesk, je razkošno mehko, je antibakterijsko in antialergijsko, kar je posledica naravne zaščite vgrajene v bambus. Zaradi vseh naštetih lastnosti so izdelki uporabni v zdravstvenih ustanovah, za sanitetni material, kakor tudi za spodnje perilo, otroška oblačila, nogavice, majice… .


~ TENCEL:

TENCEL je izdelan iz lesnih vlaken in predstavlja enkratno kombinacijo zaželenih lastnosti sintetičnih in naravnih vlaken. Funkcionalne lastnosti temeljijo na inovativni znanosti nano tehnologije. Nanofibrili so ključ posebnega učinka TENCEL-a. Je mehak kot svila, močan kot poliester, hladen kot lan, topel kot volna in vpojen kot bombaž. Pletivo, ki vsebuje TENCEL ustvari okolje, kjer se bakterije ne razvijejo, regulira telesno temperaturo in vzdržuje pravo ravnotežje vlage. Pletivo iz TENCEL-a ima širok spekter uporabe, od modnih oblačil, oblačil za prosti čas do dekorativnih pletiv, kot so prevleke za postelje, oblačila za vzmetnice, pregrinjala.


~ SILVER:

Pletenina prevleke vsebuje dodane srebrove niti iz čistega srebra. Antibakterijska obdelava na bazi čistega srebra zagotavlja varno in učinkovito zaščito pred nevarnim razvojem bakterij. Obdelava s srebrovimi ioni - Clean Effect za zaščito pred pršicami in bakterijami doseže maksimalne zahteve. Naravno ravnovesje kožne flore pri tem ni porušeno. Ta zaščita s srebrnimi vlakni preprečuje nabiranje statične elektrike in prašnih delcev na ležišču. Srebrna vlakna v prevleki ustvarjajo antibakterijsko in antistatično okolje. Zaščita na osnovi srebrnih ionov uravnava človeško temperaturo in preprečuje neprijetne vonjave.

Pomoč pri nakupu postelje

preberi več

Pomoč pri nakupu letvice

preberi več

Pomoč pri nakupu vzglavnika

preberi več

BEMA3P

preberi več

Pomoč pri nakupu Ležišča

preberi več

Novice prva-stran

preberi več
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?