Posteljni sestav SINGLE AKCIJA

Postelja: IVA 200 x 90 cm
Letvice: TWIN FIX
Ležišče: AVREA
Vzglavnik: KLASIK NATUR je DARILO
Cena
416,00 €
PODROBNOSTI

Posteljni sestav DOUBLE AKCIJA

Postelja: TAJDA 200x180
Letvice: TWIN FIX
Ležišče: KALIST 2x 200x90
Vzglavnik: MEDICO je DARILO
Cena
1.457,00 €
PODROBNOSTI

Postelja IVA

Enostavna, praktična in trdna postelja, v modernejši izvedbi. Možnost izdelave v obliki enojne postelje, lahko pa tudi dvojne. Izdelana je iz oplemenitene iverice z ABS zaključki. Osnovna barva je češnja, izdelamo pa jo lahko v katerikoli barvi lesa.
Cena
265,00 €
PODROBNOSTI

Postelja PINA

Iz gorske smreke izdelana postelja, ojačanih stranic in dvignjenega vzglavnega dela, pričakuje, da vam vrne del narave v vaš dom. Zaščitena je samo z vodnim akrilnim lakom, ki svetli barvi smreke ohranja njen naravni videz. Vsi nosilni deli postelje so debeline 40mm. Ekološko neoporečna, lahka, prijazna in enostavna.
Cena
295,00 €
PODROBNOSTI

Postelja MITRA

Ravne površine postelje, ki se zaključijo v prijeten polkrog. Izredno trdna postelja izdelana iz bukovih lepljencev, debeline 30 mm, zaščitena z naravnim tikovim oljem. Ekološko neoporečna, prijazna, z dodatnim pridihom domačnosti.
Cena
361,00 €
PODROBNOSTI

Postelja TAJDA

Postelja iz jesenovih lepljencev, zaščitena z naravnim voskom, ki vam pričara vzdušje topline in domačnosti. Zelo trdna postelja, enostavnih povdarjenih linij na stranicah, ki jih že dolgo niste videli. Lepljenci so debeline 30mm in je naša najmočnejša postelja. Ekološko neoporečna, prijazna in enostavna.
Cena
380,00 €
PODROBNOSTI

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi() in /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/banners/getID3/lib/getid3.php:63 Stack trace: #0 /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/banners/side_banner.php(24): getID3->getID3() #1 /data-drive/www/bema3p.si/html/content_catalog.php(47): html_out_side_banner('katalog-top') #2 /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/katalog/index.php(13): include('/data-drive/www...') #3 /data-drive/www/bema3p.si/html/index.php(58): include('/data-drive/www...') #4 {main} thrown in /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/banners/getID3/lib/getid3.php on line 63