Spalnica Youth

Kvalitetna postelja v barvi jesenovih lepljencev vsebuje tudi nočni omarici.
PODROBNOSTI

Soba Viva+

Soba v barvi bukve vsebuje posteljo, nočno omarico, omaro, pisalno mizo in sestav primeren za tv. Soba je primerna tako za otroke, kot tudi mladostnike.
PODROBNOSTI

Spalnica Viva+

Spalnico sestavlja postelja, dve nočni omarici in nižja omara. Spalnica je v barvi bukve v kombinaciji z modro.
PODROBNOSTI

Spalnica Tara

Spalnica vsebuje posteljo, dve nočni omarici z predaloma, komodo in omaro. Omaro s tremi pregradami na vrhu dopolnjujejo svetila.
PODROBNOSTI

Soba Tara

Soba primerna za otroke in mladostnike je narejena iz kakovostnega lesa jesena. Sestav vsebuje posteljo z dodatnim ležiščem, omaro in obešalnik.
PODROBNOSTI

Spalnica Montana

Spalnica je sestavljena iz postelje, omare z velikim ogledalom in dveh nočnih omaric. Spalnica je v barvi bukve.
PODROBNOSTI

Spalnica Maestral

Modra spalnica v barvi jesena. Sestav vsebuje komodo z petimi predali, nočno omarico, nizko omarico in obešalnik.
PODROBNOSTI

Spalnica Barco

Spalnica atraktivnega izgleda v kombinaciji češnje in hrasta. Sestav vsebuje posteljo, dve nočni omarici, omaro z drsnimi vrati, komodo in zrcalo.
PODROBNOSTI

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi() in /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/banners/getID3/lib/getid3.php:63 Stack trace: #0 /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/banners/side_banner.php(24): getID3->getID3() #1 /data-drive/www/bema3p.si/html/content_catalog.php(47): html_out_side_banner('katalog-top') #2 /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/katalog/index.php(13): include('/data-drive/www...') #3 /data-drive/www/bema3p.si/html/index.php(58): include('/data-drive/www...') #4 {main} thrown in /data-drive/www/bema3p.si/html/mods/banners/getID3/lib/getid3.php on line 63